kommunism

Tankar om Svensk massinvandring!

OBS! Texten nedan representerar inte mina tankar eller åsikter om Svensk invandring men ger en övergripande bild om hur verkligheten ser ut i Sverige.

Det finns två huvudproblem med invandringen. Dels det ekonomiska, dels det sociala.

Ekonomiska problemet

Om vi börjar med det ekonomiska problemet så är nästan ingen invandring "lönsam" för ett land som helhet. Kvalificerad arbetskraftsinvandring är lönsam om invandrarna helt försörjer sig själva, från dag 1, och främst i den privata sektorn. Invandraren måste ta med sig kunskap och kompetens ("humankapital") som kan sättas i högproduktivt arbete. Han måste även ta med sig eget kapital ("finansiellt kapital"), för att kunna köpa sig bostad, bil, mm., för egna pengar. Han kommer ändå att i vissa avseenden utgöra en kostnad, då han aldrig kan ta med sig infrastruktur ("realkapital") som vägar, företag, bostäder, sjukhus, universitet, etc. Den måste vi dela med oss av.

Idag kostar invandringen kanske upp mot 60,000 kr per år och skattebetalare. Det är en ofattbart stor förlust. Men vänstern (7-Klövern) hävdar med en dåres envishet att "människovärdet" innebär att man inte få anföra ekonomiska argument. "Det måste få kosta" och "Sverige är rikt". Man får inte sätta något pris på migrationen, det är rasistiskt, utan vi ska vara "humanitära" och ge upp våra egna resurser. Här ska känslor styra, inte ekonomiska argument. Det är typiskt för extremvänstern, som alltid motsatt sig "kapitalism" och ser invandringen som en del av "fördelningspolitiken". Allt det där är rent nonsens. Invandring är rent objektivt sett nästan alltid en belastning, och särskilt om vi ökar på den del av befolkningen som måste försörjas med allmänna medel. Det är precis det Sverige gör.

Sociala problemet

Om vi sedan tar den sociala frågan så kommer vi in på integrationen. Invandraren måste acceptera det nya landets värderingar och frivilligt medverka till landets väl och ve. Våra brinnande förorter talar sitt tydliga språk. Där har vi en social kollaps, som systematiskt förstör människovärde, värdighet, social ordning och förutsättningarna för att landet ska kunna samarbeta konstruktivt mot gemensamma mål. Samhälle kommer från "sammanhållning". Social destruktion bryter sönder sammanhållningen. Sanningen är ju den att vi inte har något gemensamt med förmoderna kulturer från tredje världen, och att dessa fragmenterar Sverige så som vi en gång kände det. Ändå är det precis detta svensk migrationspolitik går ut på. Svensk kultur är ju "dålig" och "inskränkt" och de "vita" européerna ska nu sona historiska brott och "blanda sig" med andra människor. Således en nyrasistisk agenda.

Det är väl känt att alla dessa problem skapats av migrationspolitiken. Men problemet erkänns inte. De är "utmaningar", och 7-Klövern blånekar. Sveriges framtid ligger i "öppna gränser", kosta vad det kosta vill. Svenskar har inte rätt att bygga sitt en gång framgångsrika land. Nej, det var inte ens vi som byggde det, utan romer och andra människor. "Alla kommer från Afrika" enligt halvfiguren Bengt Westerberg, som inte kan se några problem med att flytta Afrikas och andra dysfunktionella kulturers överbefolkningsproblem till Sverige, raka vägen in i socialförsäkringssystemen, precis som om dessa skapats för att "ta hand om" alla som har det svårt någon annanstans.

I Sverige går det inte att föra en rationell diskussion kring invandringen. 7-Klövern accepterar endast (neo)-marxistiska / kommunistiska argument. Det är deras världsbild. Men vi vet att marxismen är felaktig och endast har skapat ofärd och fattigdom. 7-Klövern tror ändå att vi har en "moralisk skyldighet" att ta på oss detta kaos, och blundar hårt när rapporterna visar att vårt Human Development Index (HDI) sjunker som en sten, medan omvärldens stiger.

Ytterst rör sig detta om en intellektuell kollaps. Verklighet, sanning, rationalitet och den faktiska sociala och ekonomiska utvecklingen förnekas. Sverige kommer inte att kunna ta sig ur rävsaxen med mindre än att rationaliteten åter får bli vägledande.

Dessvärre kommer det inte att hända. Ska man göra karriär i Sverige måste man bekänna sig till den postmoderna antiintellektualismen. Den som vill vara rationell förföljs, hånas, mobbas, bestraffas, hängs ut. Regnbågsentusiasten Åsa Romson angav tonen i Almedalen när hon käckt förklarade att hon "hatar vita svenska män", som hon ser som sina motståndare. Det är denna idiotiska, destruktiva attityd som regerar i Sverige. Därför går Sverige under.